Om Syddan A/S | Kontakt
54 78 14 00 |

Velkommen til Michelle og Nanni

Syddan er blevet to nye kollegaer rigere. Velkommen til Michelle og Nanni!

Michelle Sunke Larsen – bogholderiassistent

Michelle Sunke Larsen havde brug for nye udfordringer og ville gerne finde en arbejdsplads lidt tættere på Nakskov, hvor hun bor til daglig.

Tidligere har hun både pendlet til og fra hhv. Greve og Rønnede, så da en jobmulighed åbnede hos Syddan, tøvede hun ikke med at søge stillingen som bogholderiassistent.

Hun har aldrig arbejdet i med ejendomsadministration før, men følte det var på tide, at prøve noget nyt, når muligheden nu bød sig.

”Det er altid spændende med nye udfordringer, og så skulle det altså være nu, mens jeg er ung.” fortæller Michelle med et lille grin.

Nanni Jensen – ejendomsadministrator

Nanni Jensen havde arbejdet i revisionsbranchen i fire år, men langsomt gik det op for hende, at hun ikke skulle være revisor. Hun savnede mere kundekontakt og at møde nye mennesker i hverdagen, men ønskede stadig at arbejde i den finansielle sektor.

Heldigvis skete det, at Nanni og hendes kæreste købte hus i Maribo. Hendes nye genbo viste sig at være Helle, som er ansat hos Syddan som ejendomsadministrator. Her fandt Nanni ud af, at jobbet som ejendomsadministrator netop forenede de ønsker, som hun savnede i et job.

Da der var kommet en jobåbning hos Syddan søgte hun straks stillingen, som hun heldigvis endte med at få.

”Der har været en masse nye ting i den første periode. Det er noget helt andet end at sidde bare med tal. Det er gået godt i starten og jeg har heldigvis haft nogle søde kollegaer til at hjælpe mig igennem det hele.”, fortæller Nanni.

Endnu engang velkommen til teamet til Michelle og Nanni!

Info

SYDDAN A/S
Hjulsporet 27
4930 Maribo

54 78 14 00
info@syddan.dk

Kort